DBR Intranet
 

DET GL. INTRANET BLIVER IKKE OPDATERET MERE, GÅ IND PÅ NY HJEMMESIDE/INTRANET - WWW.DBR.DK

FOR AT SE DE NYE OG OPDATERET SATSER - SKAL DU LOGGE PÅ NY HJEMMESIDE/INTRANET - WWW.DBR.DK

----------------------------------------

 

PERSONDATARET

klik her for at læse alt om dette emne

----------------------------------------

WEBSHOP

Klik her, for at komme på webshoppen.

Du bliver sendt videre til vores nye hjemmeside/intranet, hvor du skal logge på.

Hvis det er førse gang, du er inde på siden, så skal du lige nul-stille din konto (for at nul-stille din konto, kan du klikke her)

----------------------------------------

LEDERUDDANNELSE

Hos Dansk Bilbrancheråd og SMVdanmark har vi hele tiden fokus på at udvikle tilbud, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed. Derfor tilbyder vi nu en praktisk orienteret ejerlederuddannelse, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.

Klik her for at læse om uddannelsen

----------------------------------------

LÆS HER OM DET STORE LEASING-CIRKUS!

Her kan du læse de artikler, som Jyllands-Postens gruppe af graver-journalister har skrevet gennem det meste af 2016 om leasing-problematikken og registreringsafgiften. Artiklerne afdækker det kæmpe skattehul, som mærkeforhandlerne i samarbejde med deres egne leasingselskaber udnytter til at skævvride konkurrencen på markedet for brugte biler.

Din brancheorganisation Dansk Bilbrancheråd citeres i flere af artiklerne og har hjulpet journalisterne med råd og dåd.

Klik her for at læse artiklerne

Her er et link til en oversigt over de artikler, der er skrevet om de samme emner. Nogle af artiklerne kræver et abonnement til Jyllands-Posten.

Klik her for at se oversigt og artikler

----------------------------------------

Mekanisk skadeprodukt fra Topdanmark!

Pr. 1. oktober 2014 trådte det nye produkt i kraft, gamle policer SKAL destrueres. Nye hæfter kan rekvireres via sekretariatet.

Læs mere her om Topdanmarks produkt

---------------------------------------

Folkemøde på Bornholm

Klik her - Læs om Folkemødet på Bornholm

----------------------------------------

Vejledning

El- og hybridbiler - sikkerhed ved reparation og vedligehold.

----------------------------------------

Find den her: Industriens Overenskomst 2017-2020

---------------------------------------

 

Værktøjer til at afstemme forventninger og krav, når man ansætter lærlinge.

Læs mere her

---------------------------------------

Dansk Bilbrancheråd har, på baggrund af en række opfordringer fra medlemmerne, udarbejdet nogle simple og overskuelige økonomiværktøjer. Du finder værktøjerne her ...

---------------------------------------

Nyttig information fra SKAT om "prøveplader"

Hvad må prøveplader anvendes til, hvem må benytte prøvepladerne, og hvilke betingelser er der for at få udleveret prøveplader?

Læs mere her

---------------------------------------

Her kan du finde fordelagtige priser og nemt bestille de ting, du skal bruge på værkstedet.

Dansk Bilbrancheråds webshop

---------------------------------------

Dansk Bilbrancheråds Webshop

Bestilling af formularer og markedsføringsmaterialer

Værkstedernes Indkøbsforening

Dansk Bilbrancheråds indkøbsforening. Få gode rabatter på dine indkøb og glæd dig til alle de andre fordele, der er i Værkstedernes Indkøbsforening.

Uddannelsesprogram for mekanikere

Her finder du karrosserikurser samt tekniske kurser for mekanikere.

Arbejdsgiverforeningen

DBR's Arbejdsgiverforening er frivillig.

Handelspladsen

Motorolie 5L dunk fuldsyntetisk original Schmiedmann HPO High Performance Longlife-04 oil SAE 5W-30 til BMW biler

Motorolie 5L dunk fuldsyntetisk original Schmiedmann HPO High Performance Longlife-04 oil SAE 5W-30 - Bemærk: med kvalitetsgaranti! Dunken er forsynet med en smart indbygget tragt for nemt påfyldning! Varenummer: SCMHPO5W305L Benzin og diesel modeller med og uden partikelfilter, ikke BMW M-modeller (se evt. din instruktions bog om olien passer til din BMW, eller spørg vores salgspersonale hav venligst de 7 sidste tegn af dit stelnr. parat). Original Schmiedmann HPO High Performance Longlife-04 oil SAE 5W-30 opfylder alle de samme specifikationer som BMWs originale olie! spar penge uden at gå på kompromis! Når kun det bedste er godt nok til din BMW! • Hjælper til at beskytte high performance motorer imod kraft- og ydelsesreducerende aflejringer. • Beskytter udstødningssystemet ved at holde diesel partikelfiltre rene. • Hjælper til at give en fremragende oxidationsbeskyttelse igennem olieskiftsintervallerne. • Fremragende lav-temperatur ydelse sikrer hurtigere olie-gennemstrømning og hurtigere motoropvarmning. • Lav viskositet og lav friktion for bedre brændstoføkonomi. • Lav fordampningsformel sikrer mindre olieforbrug. Kvalitetsgaranti! Bedste kvalitet garanteret af Schmiedmann Gruppen: Alle former for motorskade, som beviseligt er forårsaget af denne motorolie ved korrekt anvendelse og i overensstemmelse med BMWs instruktioner angående viskositet m.v., vil blive dækket af Schmiedmann Gruppen (Værneting i Danmark). Se din instruktions bog om olien passer til din BMW, eller spørg vores salgspersonale hav venligst de 7 sidste tegn af dit stelnr. parat! Brugt motorolie er potentielt skadeligt for helbredet og miljøet. Undgå længerevarende eller gentaget kontakt med huden i forbindelse med håndtering af alle typer brugt motorolie. Beskyt miljøet. Brugt motorolie er farligt affald og skal afskaffes korrekt. Sikkerhedsdatablad er tilgængelig for alle brugere ved henvendelse til Schmiedmann Odense A/S, Herluf Trolles Vej 15, 5220 Odense SØ Tel. +45 65941545, eller direkte på www.schmiedmann.dk. Godkendt af Schmiedmann Gruppen. ACEA C3, API SN, BMW Longlife 04


Pris 374,01 DKK inkl. moms


Se varen fra:
Schmiedmann Odense